千葉節子 Setsuko Chiba 千葉節子 Setsuko Chiba (Setsuko)
Νέα πίνακα ανακοινώσεων

2015-01-12 02:43:09 UTC

board image Η ποίηση και η ανάγνωση της τέχνης της τέχνης και η συνεργασία με γάλλους μουσικούς όπως η συλλογή ποίησης CD, ένας ποιητής, ένας καλλιτέχνης, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία πολλών θαυμάσιων εξελίξεων στο Παρίσι, αυτή τη φορά στο Παρίσι Στο τραγικό περιστατικό που συνέβη, καθώς και πολλοί άνθρωποι, η καρδιά μου πληγώνει. Θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου σε όσους θυσιάστηκαν δυστυχώς και στην οικογένειά μου που έζησαν και να προσευχηθώ για τέτοια γεγονότα, ώστε να μην ξανασυμβούν, Θα γράψω ένα μήνυμα για ελπίδα και ειρήνη. Πρόσφατα, η UP LINK στο Τόκιο Σιμπούγια είχε φροντίσει ως βάση για τη ζωντανή δραστηριότητα εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκινώντας με το FACTORY και δημοσιεύοντας την ιαπωνική πνευματική κουλτούρα, τον ιστοχώρο πληροφοριών της UP LINK, webDICE http://www.webdice.jp/diary/detail/9458/ #, μαζί μας, σας ευχαριστούμε για τα πάντα από μέρα σε μέρα [ Δημοσιεύτηκε ένα νέο δοκίμιο σχετικά με το θέμα στο Heike Planet Heart Galaxy Official Blog Επίσημο Chiba Senko. Σύμφωνα με τις ειδήσεις σήμερα το πρωί, εδώ και στην Ιαπωνία, υπάρχει μια επίδειξη θλίψης και μια διαδήλωση για την κοινωνία όπου η τρομοκρατία δεν θα συμβεί στην πρωτεύουσα Τόκιο. Ο ουρανός συνδέει τη ζωή μας. Δεν νομίζω ότι είναι ένα γεγονός σε μια μακρινή περιοχή, θα ήθελα να συνεργαστώ με πολλούς ανθρώπους με πολλές καρδιές, που διαδίδονται πάνω από το κεφάλι, συνεχώς πιστεύοντας στα μάτια της έκτασης με τον καθένα μας, ένα άτομο και ένα πρόσωπο μπορεί να πιστεύει και να κολλήσει μαζί.

Σχετική σελίδα
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Σχόλια : 0

2015-01-06 07:03:32 UTC

board image Από πέρυσι, έχω ένα πολυάσχολο έτος με το έργο μου στο Λονδίνο και το Μιλάνο, οπότε δεν μπορούσα να καλύψω τη λειτουργία κάθε τοποθεσίας και λυπάμαι πολύ για όλους. Δεδομένου ότι το έτος έχει αλλάξει, λίγο επιπλέον περιθώριο γεννήθηκε, μετά από όλα, ένα blog που είχε κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, 【Ασφάλεια Chiba Επίσημη Blog Heart Planet Heart Galaxy】 http://www.resetsukosmos.blogspot.com/, το περασμένο έτος Ένας θρυλικός φωτογράφος που επισκέφθηκε στις 27 Δεκεμβρίου, ο Kikujiro Fukushima που είναι 94 ετών φέτος θα παρουσιάσει ελπίδα και μεγάλη αγάπη μέσα από έκθεση φωτογραφιών και διάλεξη στο Parthenon Tama που βρίσκεται κοντά στο σταθμό Keio Tama Center , Έχουμε αποφασίσει να ανοίξουμε την κουρτίνα μιας νέας χρονιάς που ονομάζεται 2015. Ελπίζω πραγματικά ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ψυχή της αντίστασης της αγάπης και των πεποιθήσεων στην αγάπη και την πίστη στα ανθρώπινα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια ζωής του κ. Kikujiro Fukushima, χρησιμοποιώντας τη στοχαστική επιθυμία μου. Θα είναι μια μικρή ευκαιρία. Ακόμη και αν όλοι μένουν, προσεύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου ότι φέτος θα είναι ένα καλύτερο έτος από τη νέα ανανεωμένη λάμψη της ελπίδας.

Σχετική σελίδα
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Σχόλια : 0

2014-09-06 14:50:37 UTC


Στη δεκαετία του 1980, έκανε το ντεμπούτο του στον κόσμο με το βρετανικό έγκυρο φωτογραφικό περιοδικό, τη δημιουργική φωτογραφική μηχανή και στον ιαπωνικό φωτογραφικό κόσμο από τη δεκαετία του 1990, ο φωτογράφος κ. Ikejiri Kim, ο οποίος έχει πολλούς οπαδούς με μοναδική έκφραση ομορφιάς Από το πορτρέτο του Sengoku Chiba είναι ένα οπτικό έργο που έχει επιλέξει ο οφθαλμός του ποιητή ως έννοια του φωτός και είναι δομημένο και παραδίδει στο όνομα της πορτραίτας. Το νεότερο βίντεο της σειράς , 【Stsuko Chiba Chiba Setsuko ~ Δάσος του πλανήτη της ψυχής μιλά Dialogue Αγάπη με το Soul Planet Forest】 έχει παραχθεί. . Στην πραγματικότητα, την εποχή που το βίντεο προσωρινά δεν μπορεί να δει προσωρινά την επόμενη μέρα, έτσι ήμουν απρόθυμα ενθουσιασμένος και πήρα στις περιστάσεις που θα το παρουσιάσω για άλλη μια φορά. Το έργο αυτής της περιόδου έχει κάνει την ιδέα για την ανακατασκευή του μυαλού και την ακόρεστη εκτίμηση για τη ζωή με το βαθύ πράσινο δάσος που είναι ένα από τα σύμβολα της ζωής ως φόντο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο 【Setsuko Chiba Setsuko Chiba Art Heart Gallery】, "SETSUKO ICON / POETGRAPHOLLIA", οπότε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σήμερα, εδώ, η Shirakawa ήταν επίσης μια μέρα για να μυρίσουν τον αέρα στον αέρα κάπου, ενώ αφήνοντας τη φλογερή θερμότητα ιδιόμορφη για τη ζέστη του καιρού. Παρακαλώ μην χάσετε την υγεία σας, οπότε παρακαλώ να έχετε ένα θαυμάσιο Σαββατοκύριακο.

Σχετική σελίδα
モデル、千葉節子が光をテーマに選んだ写真家池尻清撮影【SETSUKOICON】
Σχόλια : 0

2014-09-05 06:35:11 UTC

board image
Όλα όλοι έχουμε σχετικά με την επίσκεψη Setsuko Chiba Setsuko Chiba στην hitois, έχουμε πολύ μακρά σιωπή. Εξαιρετικά ιδιωτικές και δημόσιες δραστηριότητες τόσο απασχολημένος από ό, τι πριν και μετά από το εξωτερικό της δουλειάς σας που λάβαμε στις αρχές του τρέχοντος έτους, εδώ και αρκετό καιρό, συμπεριλαμβανομένου του Παραδίδουμε στο κέντρο δική εικαστικών τεχνών HP, η οποία είχε λάβει το υπόλοιπο μέρα στην καθαρή σχέση . Εισάγετε τον Σεπτέμβριο, τον ουρανό, αλλά είναι στις μέρες μας να δούμε τα χρώματα του φθινοπώρου κοιτάζω προς τα πάνω, πλέον, γεγονός τέχνη της Yokohama που διοργανώθηκε από το τέλος Οκτωβρίου να είναι πολύ ευτυχώς, έχουμε λάβει την πρόσκληση στην Triennale για τον πολίτη] ποίηση μια φωτογραφία του σχεδίου συνεργασίας, η προετοιμασία των «SETSUKOICON ~ POETGRAPHOLLIA», αυτή τη φορά σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας (είναι ένα όμορφο χώρο που παρασύρει γυναικεία ατμόσφαιρα) γκαλερί Yokohama, προωθούμε ένα για «Γκαλερί Shimizu». Το περιεχόμενο, εκτός από την έκθεση, αλλά είμαστε επίσης προγραμματισμένη απόδοση τέχνη της ανάγνωσης ποίησης, γιατί θα είναι πιο θέλαμε να ενημερώσουμε και πάλι μια άλλη ευκαιρία, ο καθένας από εσάς για το ενδιαφέρον σας, Σας ευχαριστώ πολύ . Δυτικά του ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων Χιροσίμα, από πολύ δυνατή βροχή συνέχισε, ανέφερε μια κατάσταση που είναι μια δυσκολία, εδώ, η Μεγάλη Ανατολή Ιαπωνία Σεισμός και οι πληγείσες περιοχές της Fukushima Daiichi πυρηνικού σταθμού ατύχημα, καθώς ένας από τους κατοίκους που ζουν στο νομό Φουκουσίμα, θλίψη εκεί είναι νομίζω προσεύχονται με τόσο ώστε να μην αυξήσει πια. Ικανοποιεί τους πάντες, επειδή είναι επίσης η ευκαιρία της θερμότητας παρατεταμένη καλοκαίρι, προσεύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου ότι θα περάσετε ένα ωραίο χρόνο, ενώ Nasari ειλικρινά σας φιλαυτία.

Σχετική σελίδα
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Σχόλια : 4

2013-09-17 03:00:21 UTC

board image Ελάτε 9η, Νοεμβρίου (Σάββατο) 13:00 30η Νοεμβρίου (Σάββατο) έως τις 11:00, η ​​ατομική έκθεση της [~ FUKUSHIMA SKY ~ ουρανό που συνδέει τη ζωή], Τόκιο σειρά στο μέλι καφέ Μεγκούρο-ku, τώρα που είναι Στοίχιση. Εκθέματα είστε, ενώ τώρα η παραγωγή, η φωτογραφία και τα αγγλικά, αγάπη και, και άλλα πράγματα του περιεχομένου ενός ποιήματος γραμμή συνεργασία για την ελπίδα, έχει προγραμματιστεί να είναι ένα τέτοιο μικρό χαριτωμένο εγκαταστάσεις αυτές με τη χρήση φωτογραφιών σας. Δεδομένου ότι τα στοιχεία έχουν ως εξής, είναι το πρόσωπο που έχει το ενδιαφέρον σας, με όλα τα μέσα, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε, σας ευχαριστώ πολύ. Μιλώντας Νοεμβρίου, διάφορα όμορφα χρώματα του φθινοπώρου, συμπεριλαμβανομένου του ginkgo, το οποίο γίνεται κόκκινο και κίτρινο με χρυσές χορό, απλά αξίζει εποχή για να δοκιμάσετε την τέχνη. Με αυτό σε μια τέτοια χρονική στιγμή, στην οποία μπορείτε να δείτε το έργο σε όλους, είμαστε βαθιά ευγνώμονες από τα βάθη της καρδιάς μου. Ανυπομονούμε να σας δούμε σε όλους. Setsuko Chiba Φωτογραφία Γραφικών Τεχνών Έκθεση [~ FUKUSHIMA SKY ~ Ο ουρανός είναι να συνδέσετε τη ζωή] ώρα και την ημερομηνία: 9 Νοεμβρίου 2013 (Σάββατο) 13: 00 ~ 30η του Νοέμβρη (Σάββατο) 11:00 10: 00-20 : 00 (τελευταία ημέρα είναι το πρωί, κλειστό τις Κυριακές ημερομηνία) τοποθεσία: μέλι καφέ, Μεγκούρο-ku, Tokyo Aobadai 01.03.17 Τηλ: 03-3461-1222 (Hanzomon Ikejiriohashi 5 λεπτά κατά μήκος του 246 πόδια για να κατεβείτε στο Shibuya. λεωφορείου Osakaue σταματούν κοντά από Shibuya) * δεδομένου ότι ο χώρος είναι μια μορφή καφέ, να με συγχωρείτε, παρακαλώ παραγγείλετε το αγαπημένο σας ποτό. Έκθεση μου, FUKUSHMA SKY από Setsuko Τσίμπα θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο από την ερχόμενη 11η Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Νοέμβρη 2013. Πάω να δείξει κάποια έργα τέχνης με φωτογραφία και πολύ πολύ μικρή αγγλική ποίηση που γράφτηκε από me.Except τους, μόλις μερικά μικρά τα χαριτωμένα εγκαταστάσεις πρόκειται να δούμε εκεί. Ελπίζω να είναι στην ευχάριστη θέση να απολαύσετε έναν καφέ μαζί τους και να είναι γεμάτη από πολύ αγάπη για την ελπίδα και την ειρήνη εκεί. Ευχαριστώ για όλα. [Setsuko Chiba Φωτογραφία-γραφικών Τεχνών Έκθεση, FUKUSHIMA SKY] τόπος: Μέλι Καφέ Ημερομηνία: 9 - 30 Νοέμβριος 2013 Ανοικτό: 10: 00-20:? (. Μέχρι 12 00 στις 30) 00 Κλείσιμο: Κυριακή Διεύθυνση: 3-1-17Aobadai, Μεγκούρο-ku, Tokyo Τηλ: 03-3461 -1222

Σχετική σελίδα
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Σχόλια : 0

Παρακαλώ δώστε στο hitois.

hitois διαχειρίζεται η δωρεά του καθενός.
Τα στοιχεία είναι εδώ.