千葉節子 Setsuko Chiba 千葉節子 Setsuko Chiba (Setsuko)
Berita papan buletin

2015-01-12 02:43:09 UTC

board image Puisi membaca persembahan seni, dan kerjasama dengan pemuzik Perancis seperti koleksi puisi CD, seorang penyair, seorang artis yang saya bersyukur atas peluang banyak perkembangan hebat di Paris, kali ini di Paris Kepada kejadian tragis yang berlaku, dan juga banyak orang, hati saya terasa sakit. Saya ingin mengucapkan takziah yang paling mendalam kepada mereka yang telah dikorbankan malangnya dan kepada keluarga saya yang telah berkahwin dan berdoa untuk acara sedemikian supaya mereka tidak akan pernah berlaku lagi, Saya akan menulis mesej untuk harapan dan kedamaian. Baru-baru ini, UP LINK di Tokyo Shibuya telah dijaga sebagai asas untuk aktiviti hidup selama bertahun-tahun. Bermula dengan PABRIK dan menerbitkan budaya intelektual Jepun, tapak maklumat UP LINK, webDICE http://www.webdice.jp/diary/detail/9458/ #, termasuk kami, terima kasih atas segala-galanya dari hari ke hari [ Menyiarkan esei baru mengenai perkara ini kepada Heiko Planet Heart Official Blog Rasmi Chiba Senko. Mengikut berita pagi ini, di sini di Jepun juga ada demonstrasi kesedihan dan demonstrasi untuk membuat masyarakat di mana keganasan tidak akan berlaku di ibukota Tokyo. Langit menyambungkan hidup kita. Saya tidak fikir ia adalah peristiwa di kawasan yang jauh, saya ingin bekerjasama dengan ramai orang dengan banyak hati, menyebarkan kepalanya, sentiasa percaya di mata luas dengan setiap kita, seseorang dan orang dapat percaya dan berpegang teguh.

Page berkaitan
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Komen : 0

2015-01-06 07:03:32 UTC

board image Sejak tahun lepas, saya mempunyai tahun yang sibuk dengan kerja saya di London dan Milan, jadi saya tidak dapat mengejar operasi setiap laman web dan saya sangat menyesal untuk semua orang. Sejak tahun itu juga berubah, margin tambahan sedikit dilahirkan, setelah semua, blog yang telah ditutup untuk jangka masa yang lama, 【Heart Planet Heart Galaxy Official Blog Chiba Senior】 http://www.resetsukosmos.blogspot.com/, tahun lepas Jurugambar legenda yang melawat pada 27 Disember, Kikujiro Fukushima yang berusia 94 tahun tahun ini akan mempamerkan harapan dan cita-cita besar melalui pameran foto dan ceramah di Parthenon Tama yang terletak berhampiran Stesen Keio Tama Center , Kami telah memutuskan untuk membuka tirai tahun baru dipanggil 2015. Saya benar-benar berharap bahawa anda boleh menggunakan jiwa rintangan cinta dan kepercayaan terhadap kasih sayang dan kepercayaan pada hak asasi manusia dan maruah kehidupan Encik Kikujiro Fukushima ketika menggunakan keinginan saya yang penuh harapan. Ini akan menjadi peluang kecil. Walaupun semua orang diselamatkan, saya berdoa dari bawah hati saya bahawa tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik daripada pembaharuan harapan harapan yang baru.

Page berkaitan
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Komen : 0

2014-09-06 14:50:37 UTC


80年代にイギリスの権威ある写真雑誌、クリエィティヴカメラで世界デビューを飾り、90年代以降の日本の写真界においてはその独特の美の表現力で多くのファンを持つ写真家、池尻清さん撮影の千葉節子のポートレートの中から、光をコンセプトに詩人の眼差しで選び、構成しておりますヴィジュアルプロジェクトであり、且つ、ポートレートパフォーマンスの名でお届けしておりますシリーズの一番新しいビデオ、【Stsuko Chiba千葉節子~魂の惑星の森はかく語りきDialogue Love with Soul Planet Forest】を制作いたしました。。

実は先日ビデオが一時的にご覧になれない状態が生じましたので、甚だ恐縮ながら今一度ご紹介させていただく経緯に至りました。


この度の作品は、命の象徴の一つである深いグリーンの森を背景に、心の復興と生命への飽くなき感謝、をコンセプトにいたしました。

より詳しい内容については、【Setsuko Chiba千葉節子Art Heart Gallery】、「SETSUKO ICON/POETGRAPHOLLIA」をご覧いただけますよう、どうぞよろしくお願いいたします。

今日は、ここ、白河も残暑特有の蒸し暑さを漂わせながら、どこか秋の訪れを、その空気に密やかに嗅ぐ一日でした。どうぞ皆様もご体調を崩されないようお気をつけながら、楽しい週末をお過ごし下さいませ。

Page berkaitan
モデル、千葉節子が光をテーマに選んだ写真家池尻清撮影【SETSUKOICON】
Komen : 0

2014-09-05 06:35:11 UTC

board image
Semua semua orang kita ada di melawat Setsuko Chiba Chiba Setsuko dalam hitois, kami mempunyai diam yang lama. aktiviti yang sangat awam dan swasta kedua-dua sibuk daripada sebelum dan selepas di luar negara daripada kerja anda yang kami terima pada awal tahun ini, di sini untuk beberapa waktu, termasuk Kami menyampaikan ke pusat seni visual sendiri HP, yang telah diterima sepanjang hari untuk hubungan bersih . Masukkan pada bulan September, langit tetapi adalah pada masa kini untuk melihat warna-warna musim luruh mencari, sekarang, acara seni Yokohama dianjurkan dari akhir Oktober sangat bersyukur, kami telah menerima jemputan ke Triennale untuk warganegara] puisi gambar projek kerjasama itu, penyediaan 'SETSUKOICON ~ POETGRAPHOLLIA', kali ini Terima kasih atas bantuan anda (adalah ruang yang indah yang drifts suasana perempuan) Galeri Yokohama, kami menggalakkan ini "Gallery SHIMIZU". Kandungan, selain daripada pameran itu, tetapi kita juga merancang seni persembahan membaca puisi, kerana anda akan lebih suka untuk memaklumkan sekali lagi peluang yang lain, kepada anda semua atas minat anda, Terima kasih banyak . Barat semua orang, termasuk Hiroshima, dengan hujan yang sangat lebat berterusan, dilaporkan sebuah negara yang kesusahan di sini, Besar Timur Jepun Gempa Bumi dan kawasan yang terlibat daripada kemalangan loji kuasa nuklear Fukushima Daiichi, kerana salah seorang penduduk yang tinggal di Fukushima Prefecture, kesedihan Terdapat ia adalah saya fikir berdoa dengan supaya ia tidak meningkatkan lagi. Menggembirakan semua orang, kerana ia juga sempena musim panas musim panas yang berlarutan, saya berdoa dari bahagian bawah hati saya bahawa anda akan menghabiskan masa yang baik manakala Nasari bersungguh-sungguh cinta diri anda.

Page berkaitan
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Komen : 4

2013-09-17 03:00:21 UTC

board image Datang November 9 (Sabtu) 13:00 November 30 (Sabtu) sehingga 11:00, pameran solo [~ FUKUSHIMA SKY ~ langit yang menghubungkan kehidupan], baris Tokyo di Honeys kafe Meguro-ku, sekarang bahawa ia adalah Align. Pameran kamu seketika kini pengeluaran, dengan fotografi dan Bahasa Inggeris, kasih sayang dan, dan lain-lain mengenai kandungan puisi talian telah kerjasama harapan, dijadualkan untuk menjadi seperti orang-orang yang pemasangan comel kecil menggunakan foto anda. Sejak butiran adalah seperti berikut, adalah orang yang mempunyai keminatan anda, dengan segala cara, supaya anda boleh mencapai, terima kasih banyak. Bercakap November, pelbagai warna musim luruh yang indah, termasuk ginkgo, yang bertukar merah dan kuning untuk menari emas, hanya musim layak untuk rasa seni. Dengan ini dalam apa-apa masa, kerana anda boleh melihat kerja kepada semua orang, kami amat berterima kasih dari bahagian bawah jantung saya. Kami berharap untuk melihat anda semua orang. Chiba Photo Grafik Pameran Seni Setsuko [~ FUKUSHIMA SKY ~ Langit adalah menyambung kehidupan] masa dan tarikh: November 9, 2013 (Sabtu) 13: 00 ~ November 30 (Sabtu) 11:00 10: 00-20 : 00 (hari terakhir adalah pada waktu pagi, ditutup pada hari Ahad tarikh) lokasi: Honeys kafe, Meguro-ku, Tokyo Aobadai 3-1-17 Tel: 03-3461-1222 (Hanzomon Ikejiriohashi 5 minit berjalan kaki bersama-sama 246 untuk turun di Shibuya. bas Osakaue berhenti berhampiran dari Shibuya) * sejak pilihan yang adalah format kafe, anda maafkan saya, sila memesan minuman kegemaran anda. pameran saya, FUKUSHMA SKY oleh Setsuko Chiba akan diadakan di Tokyo dari ini akan datang 11 Nov sehingga 20 November 2013. Saya akan tunjukkan beberapa seni berfungsi dengan gambar dan puisi Bahasa Inggeris dengan sangat kecil ditulis oleh me.Except mereka, Hanya beberapa kecil pemasangan comel akan dapat dilihat di sana. Saya berharap anda gembira untuk menikmati beberapa kopi dengan mereka dan penuh dengan banyak kasih untuk harapan dan keamanan di sana. Terima kasih untuk semua. [Pameran Art Setsuko Chiba Photo-grafik, FUKUSHIMA SKY] tempat: Honey Kopi Tarikh: 9-30 November 2013 Buka: 10: 00-20:; (. Hingga 12 00 pada 30) 00 Tutup: Ahad Alamat: 3-1-17Aobadai, Meguro-ku, Tokyo Tel: 03-3461 -1222

Page berkaitan
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Komen : 0