千葉節子 Setsuko Chiba 千葉節子 Setsuko Chiba (Setsuko)
Nieuws bulletin board

2015-01-12 02:43:09 UTC

board image Poëzielezing kunst prestaties van de overweging, en, productie, enz. Van de samenwerking CD poëzie van de Franse musici, een dichter, Frankrijk waarvan we dankbaar zijn ook gekregen een grote kans op ontwikkeling van een aantal als kunstenaar kapitaal, in Parijs, recentelijk in voorgedaan tragisch incident, net als veel mensen, we zijn gepijnigd. En de mensen waren helaas opgeofferd, en samen zeggen dat een oprechte deelneming aan de nabestaanden, met al je oprechte gebeden, zodat dergelijke incidenten niet meer gebeuren, en deelneming aan een deel van de site, en de liefde ik mag een bericht te schrijven voor hoop en vrede. De andere dag, door de jaren heen, van Tokyo Shibuya was verschuldigd als basis voor live-activiteiten UP LINK Werkt FACTORY, UP LINK site met informatie voor uit het Japan van de intellectuele cultuur, met inbegrip webDICE http://www.webdice.jp/diary/detail/9458/#, hebben we gezorgd dan de dagelijkse [ Setsuko Chiba officiële blog van het Hart Hart van de Planeet Galaxy], hebben we besloten om een ​​nieuw essay over de kwestie te plaatsen. En is afhankelijk van de ochtend van het nieuws, hier in Japan, de hoofdstad, in Tokio, is die van de demo voor de samenleving maken dat rouw en, en wordt het terrorisme niet voorkomen worden uitgevoerd Shimeyaka. De lucht verbinden we het leven. Niet denken dat de verre omgeving van het evenement, verspreid over het hoofd, altijd in het uiterlijk van de hemel, die met ieder van ons, Ae geloven en van persoon tot persoon, de wereld jurk Snuggle, zou ik graag blijven doen, samen met een aantal van hart is er voor iedereen.

Verwante pagina
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Reacties : 0

2015-01-06 07:03:32 UTC

board image Sinds vorig jaar heb ik een druk jaar achter de rug met mijn werk in Londen en Milaan, dus ik kon de werking van elke site niet bijhouden en het spijt me heel erg voor iedereen. Sinds het jaar is ook veranderd, werd een beetje extra marge geboren, tenslotte, een blog die al lange tijd gesloten was, 【Heart Planet Heart Galaxy Officiële Blog Chiba Senior】 http://www.resetsukosmos.blogspot.com/, vorig jaar Een legendarische fotograaf die op 27 december op bezoek was, Kikujiro Fukushima, die dit jaar 94 jaar oud is, zal hoop en grote liefde tonen door fototentoonstelling en lezing in Parthenon Tama, in de buurt van Keio Tama Center Station , We hebben besloten om het doek te openen voor een nieuw jaar 2015. Ik hoop echt dat je de ziel van het verzet van liefde en geloof in liefde en geloof in de mensenrechten en de waardigheid van het leven van Mr. Kikujiro Fukushima kunt gebruiken terwijl je mijn bedachtzame wens gebruikt. Het zal een kleine kans zijn. Zelfs als iedereen gered is, bid ik uit de grond van mijn hart dat dit jaar een beter jaar zal zijn dan een nieuwe vernieuwing van de hoop.

Verwante pagina
千葉節子オフィシャルブログHeart Planet Heart Galaxy by Setsuko Chiba
Reacties : 0

2014-09-06 14:50:37 UTC


In de jaren tachtig debuteerde hij het werelddebuut met het Britse gezaghebbende fotografische tijdschrift, creatieve camera en in de Japanse fotografiewereld sinds de jaren 1990, fotograaf Mr. Ikejiri Kim, die veel fans heeft met zijn unieke expressie van schoonheid Van het portret van Sengoku Chiba, het is een visueel project dat door de dichter is gekozen als een concept van licht en dat is gestructureerd en het levert in de naam van portretprestaties. De nieuwste video van de serie , 【Stsuko Chiba Chiba Setsuko ~ Bos van de planeet van de ziel spreekt Dialoog Liefde met Soul Planet Forest】 is geproduceerd. . De situatie waarin de video tijdelijk niet zichtbaar was, vond onlangs plaats, dus ik was met tegenzin opgewonden en kwam tot de omstandigheden dat ik het opnieuw zal introduceren. Het werk van deze tijd heeft het concept gemaakt tot de reconstructie van de geest en de onverzadigbare waardering voor het leven met het donkergroene bos dat een van de symbolen van het leven als achtergrond is. Voor meer gedetailleerde informatie, zie 【Setsuko Chiba Setsuko Chiba Art Heart Gallery】, "SETSUKO ICON / POETGRAPHOLLIA", aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. Vandaag, hier, was Shirakawa ook een dag om de lucht ergens naar de lucht te laten ruiken, terwijl de zwoele hitte die eigen is aan het warme weer, zou afdrijven. Mis alsjeblieft je gezondheid niet, dus heb een fijn weekend.

Verwante pagina
モデル、千葉節子が光をテーマに選んだ写真家池尻清撮影【SETSUKOICON】
Reacties : 0

2014-09-05 06:35:11 UTC

board image
hitoisにおける千葉節子Setsuko Chibaをご訪問いただいている全ての皆様、大変ご無沙汰しております。
今年の初めにいただいた海外のお仕事の前後より公私共に多忙を極め、ここ暫く自身のヴィジュアルアートを中心にお届けしておりますHPをも含め、ネット関係にお休みをいただいておりました。

9月に入り、見上げる空に秋の色彩を見る今日この頃ですが、現在、大変ありがたいことに10月末から横浜市主催のアートイベント、【市民のためのトリエンナーレ】にご招待をいただいております詩と写真のコラボレーションプロジェクト、'SETSUKOICON~POETGRAPHOLLIA'の準備を、この度お世話になります横浜市のギャラリー(フェミニンな雰囲気漂う美しい空間です)、「ギャラリーSHIMIZU」さんと進めているところです。

内容は、展示の他、ポエトリーリーディングのアートパフォーマンスも予定されているのですが、詳細等はあらためて別の機会にお知らせさせていただきますので、ご関心をお持ちの皆様は、どうぞよろしくお願い申しあげます。

広島をはじめとする西日本の皆様は、大変な豪雨続きにより、ご苦労をされている様子が報じられ、ここ、東日本大震災と福島第一原発事故の被災地、福島県で暮らす住民の一人として、悲しみがこれ以上増えないようにとの祈る思いでおります。

どうぞ皆様、残暑の折でもありますので、くれぐれもご自愛なさりながら素敵な時間を過ごされますよう心よりお祈り申し上げます。

Verwante pagina
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Reacties : 4

2013-09-17 03:00:21 UTC

board image Kom 9 november (za) 13:00 30 november (zaterdag) tot 11.00 uur, een solotentoonstelling van [~ FUKUSHIMA SKY ~ lucht die het leven verbindt], Tokyo rij in Honeys cafe Meguro-ku, nu dat het uitlijnen. Exposities zijn je nu al een tijdje de productie, fotografie en Engels, liefde en, en andere dingen van de inhoud van een lijn gedicht werd de samenwerking voor hoop, is gepland om zo'n klein schattig installaties hebben met behulp van foto te zijn u. Omdat de details zijn als volgt, is de persoon die uw interesse heeft, met alle middelen, zodat u kunt bereiken, heel erg bedankt. Spreken van november diverse mooie herfst kleuren, met inbegrip van de ginkgo, die rood en geel aan gouden dansen, gewoon waardig seizoen om de kunst te proeven blijkt. Met dit in zo'n timing, in zoverre dat u het werk om iedereen kan zien, zijn we zeer dankbaar uit de grond van mijn hart. We kijken ernaar uit u te ontmoeten in iedereen. Setsuko Chiba Foto Graphic Art Exhibition [~ FUKUSHIMA SKY ~ De lucht is sluit de levensduur] tijd en datum: 9 november 2013 (zaterdag) 13: 00 ~ 30 november (za) 11:00 10: 00-20 : 00 (laatste dag is in de ochtend, op zondag gesloten datum) locatie: Honing cafe, Meguro-ku, Tokyo Aobadai 3-1-17 Tel: 03-3461-1222 (Hanzomon Ikejiriohashi 5 minuten langs de 246 lopen naar uitstappen bij Shibuya. bus Osakaue stoppen in de buurt van Shibuya) *, omdat de locatie is een cafe-formaat, u me niet kwalijk, dan kunt u uw favoriete drankje bestellen. Mijn tentoonstelling, FUKUSHMA SKY door Setsuko Chiba zullen worden in Tokyo van deze komende 11 november gehouden tot en met 20 november 2013. Ik ga om te laten zien wat kunst werkt met foto en heel erg klein Engels poëzie van me.Except hen, slechts een paar kleine schattig installaties zijn van plan om daar te zien. ik hoop dat je gelukkig bent om wat koffie te genieten met hen en vol van veel liefde voor de hoop en vrede daar. Bedankt voor al. [Setsuko Chiba Photo-Graphic Art Exhibition, FUKUSHIMA SKY] plaats: Honey's Coffee sinds: 9-30 november 2013 Open: 10: 00-20:; (. Tot 12 00 op 30) 00 In de buurt: Zondag Adres: 3-1-17Aobadai, Meguro-ku, Tokyo Tel: 03-3461 -1222

Verwante pagina
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Reacties : 0

Doneer alsjeblieft aan hitois.

hitois wordt beheerd door de donatie van iedereen.
Details zijn hier te vinden.