千葉節子 Setsuko Chiba 千葉節子 Setsuko Chiba (Setsuko)
hitois Ad Saya sedang mencari iklan untuk dipaparkan di papan buletin.
Berita papan buletin

2013-08-05 05:00:01 UTC

board image board image
【Galeri Setsuko Chiba Seni Panas】 http://setsuko-chiba.amsstudio.jp/ Kerja seni visual yang anda lihat telah baru diedit di YouTube, laman video terbesar di dunia, sebahagiannya Saya telah memulakan projek yang akan anda lihat dalam kandungan, kali ini. Ia kini [SETSUKO ICON / POETGRAPHOLLIA] yang telah anda lihat di laman web ini pada bulan Julai 2013 dari November 2012. Siri ini adalah projek kolaborasi gambar dan puisi yang kami telah memperkenalkan di hitois, tetapi sebagai versi baru yang berbeza daripada apa yang telah kami persembahan terutama di media awam dan lain-lain, gambar Kami menyuntingnya sebagai prestasi potret yang memberi tumpuan. Dalam tajuk kerja pertama, saya memilih perkataan [Sentiasa Teruskan Cahaya Dan Cinta pada bila-bila masa cahaya, dan ke arah cinta]. Terdapat banyak orang di dunia yang telah membuat banyak pemikiran, termasuk kerosakan yang disebabkan oleh hujan lebat yang tidak pernah berlaku sebelum ini di barat Jepun dan kawasan Laut Jepun termasuk Yamaguchi Prefecture dan Shimane Prefecture. Kami berdoa dari pagi dan pagi supaya segala-galanya menjadi lebih baik secepat mungkin dan ia akan menjadi hari senyuman. Kehidupan memancarkan percubaan yang tidak dijangka yang tidak dijangka untuk kita pada masa-masa tertentu. Walau bagaimanapun, pada bila-bila masa saya meletakkannya, saya memilih perkataan ini dengan doa untuk tidak membiarkan diri saya, dan tanpa kehilangan nyawa saya, selagi ada kehidupan yang berharga, saya akan hidup bersama. Fukushima prefecture di mana saya tinggal juga mengalami masalah akibat kemalangan nuklear yang pandangan penyelesaiannya sukar ditangguhkan. Walau bagaimanapun, saya fikir ada kehangatan, kekuatan dan kebaikan orang yang bertemu ketika ia benar-benar sukar. Saya berfikir bahawa pada hari pilihan yang berharga yang membawa kepada cahaya kehidupan sedemikian dan hari pilihan yang berharga yang akan menjadi cahaya orang, hari apabila semua buruh berubah menjadi kebahagiaan dan kesenangan yang besar pasti akan datang. Segala-galanya yang kami buat sentiasa bertujuan untuk dapat menyampaikan mesej untuk cinta, harapan dan kedamaian ke hati seseorang yang anda lihat, tetapi kali ini projek Arkib YouTube yang kami buka hanya semalam Saya akan bekerja secara beransur-ansur supaya ia boleh digunakan sebagai alat kecil yang baru untuk tujuan itu.

Page berkaitan
生命の愛と希望と宇宙を奏でる光の詩人、アーティスト、千葉節子のヴィジュアルアートホームページ
Komen : 0

2013-07-23 10:12:36 UTC

board image board image Dari majalah seni dan gambar terkini, [DRUG] (Druog) dipengerusikan oleh jurugambar dan editor Tatsuyuki Yokokawa, yang sudah biasa dengan hitois, pengkritik seni , [Penyair · seni oleh Setsuko Chiba seni · kritikan · penyulingan tulen] akan disiarkan sebagai tetamu. Semasa saya memperkenalkan anda di Facebook pada hari yang lain, saya fikir bahawa sesetengah orang yang anda kenali mungkin hanya membeli pesanan mel tetapi dari terbitan terbitan yang dikeluarkan pada 18 Julai, Membeli di beberapa kedai buku menjadi mungkin. Sekarang media kertas seni dan kesusasteraan bersembunyi di balik tabir, menikmati sambil menikmati tekstur kertas lembut [DRUG] adalah majalah bersyukur yang memancarkan kewujudan yang sangat berharga. Saya mendengar sekilas kisah versi elektronik supaya saya fikir ia akan menjadi mustahil untuk menikmatinya dalam masa terdekat juga pada PC. Kali ini, terima kasih kepada pemahaman Cik Cik Yokokawa dan muhibah, kami juga menghantar 【Sky Fukushima】 selain daripada 【POETGRAPHOLLIA / Setsuko Icon】 dalam siri tetamu. Saya ingin bercakap dengan perlahan mengenai setiap daripada anda, jadi jangan ragu untuk menghubungi kami.

Page berkaitan
DRUG
Komen : 0

2013-07-22 22:12:48 UTC

board image board image
[Pameran Yokohama Kakko Port Ande Pandan ke-3] Parti prestasi Galeri Yoshidacho yang diadakan sebagai acara rasmi telah berjaya disempurnakan dengan sambutan yang menggembirakan oleh wanita itu. Terima kasih sekali lagi kepada semua orang yang terlibat, termasuk Galeri Yoshida-cho dan Institut Seni Shonan, yang berkhidmat sebagai penyanyi dan tuan rumah dengan artis yang mempunyai keaslian unik. Anda Beberapa jam yang lalu, saya, rakaman "Planet Angel 2013", karya pertama di peringkat pentas Kinerja Seni Puisi Chiba Setuko, telah dimuat naik ke YouTube, jadi jika anda berminat, sila lihat. Terima kasih terlebih dahulu.

Komen : 0

2013-07-16 13:16:48 UTC

board image board image Kira-kira 350 orang artis kebangsaan dan antarabangsa untuk menyertai sibuk, [3 Pameran Yokohama bebas] adalah, hari ini bermula pada 16 Julai (Selasa) (sehingga 22 hari). I, pada 20 (Sabtu) Acara Prestasi yang berlaku dalam Yoshida-cho Gallery terletak hanya beberapa minit berjalan kaki dari Stesen JR Kannai pada waktu petang, atas permintaan kehadiran dan moderator bersama-sama dengan ahli-ahli anda yang lain lima set penghibur , kami telah mendapat untuk menjadi sangat bersyukur. Kerana kita minum dan makanan juga disediakan, Jika anda berminat, dengan segala cara, supaya anda boleh mencapai, terima kasih banyak. Melalui hitois, Jika anda bertemu dengan anda dalam banyak semua orang, walaupun satu orang, adalah dicadangkan Untuk Mujurlah daripada hati. Tarikh: 20 Julai (Sabtu) Tempat; 19:15 penjanaan Parti tirai 19:30: 22:05 Lokasi: Yoshida-cho Gallery / Naka-ku, Yokohama 5-14 Yoshida-cho, Kyodo Building kedua 1F / Tel.045-252-7240 http://www.yoshidamachi.net/

Page berkaitan
吉田町画廊 | ‐1階は画廊 2階はアトリエ‐
Komen : 2

2013-05-16 12:01:35 UTC

board image board image salah dijadualkan lain kami dan Seni Photography projek itu, adalah [Bunga di The Eternity bunga antara ~ kekal], kerana mula akhirnya pada sokongan, lawatan anda ke [Setsuko Chiba Chiba Setsuko hitois] kami kami juga akan mengumumkan kepada semua orang bahawa anda mendapat. projek ini, rumah taman kita tumbuh bunga Shirakawa adalah di tengah-tengah motif kerja, sambil melihat bunga Art Photography, keindahan dan keindahan hidup, juga, tidak terhingga yang dengan tujuan untuk menyampaikan kuasa harapan dan cinta, ia adalah apa yang telah lebih penyediaan. Untuk maklumat lanjut, HP seni visual saya, jadi terima kasih banyak menikmati lawatan ke [Galeri Setsuko Chiba Chiba Setsuko Art Heart]. Oleh kerana kita telah membuat keputusan untuk memberikan anda lawatan anda terus dari senarai tapak Web hitois ini, bukan sila hantarkan. Selain itu, gambar-gambar bunga mawar anda telah mendapat lihat sekarang, satu projek baru dalam [BLOG MINIMUM ~ Tsurezure menjadi antara cahaya], yang diterbitkan dalam lipatan, yang memperkenalkan [Bunga di The Eternity ~ bunga kalangan kekal] ia adalah gambar yang, tetapi dari perasaan bahawa mahu untuk menyampaikan walaupun wangi bunga ros merah jambu berisi bau kepada semua orang daripada kita hitois, saya telah dibenarkan untuk memuat naik. Kami tinggal dari minggu lepas di Tokyo, adalah lucu yang mandi awal jatuh NatsuMei. Dan Tokyo Aoba musim ini, manakala pendalaman yang terima kasih kepada anugerah alam semula jadi boleh rasa kedua-Shirakawa mekar sebagai orang musim bunga bunga jatuh, kami ingin terus bekerja dengan teliti untuk salah satu pekerjaan di Tokyo anda. projek baru saya, "Bunga dalam The Eternity" hanya bermula di dalam laman web baru saya, "Gallery Chiba Setsuko Art Heart" .Ia adalah berkenaan fotografi seni bunga terutama di taman saya di Shirakawa, Fukushima. Saya suka untuk menunjukkan kecerahan dan pengharapan akan hidup melalui cinta bunga dalam kerja-kerja saya. Saya berharap anda melawat laman web saya dan menikmati them.Thank anda.

Komen : 0

Sila sumbangkan kepada hitois.

hitois diuruskan oleh derma semua orang.
Butiran di sini.